Így fogynak a jegyek a Fradi – Újpest derbire!

teltházas_kezdo

Rohamosan fogynak a jegyek, így a mérkőzés előtt 3 nappal már 8 szektor teljesen betelt. A B Középben is a kapu mögött csak 42 szabad hely van. Az újonnan megnyitott szektorok esetében is erősen kezdünk betelni, de oda még bőven lehet jegyet vásárolni. Így lassan elérkezünk oda, hogy a helyszínen regisztráló, belépőt váltó szurkolók akár pórul is járhatnak. Aki aznapra időzíti, nagyon bátor. Ellenben, ha elfogynak a jegyek, akkor biza idegesek lesznek, pláne ha éppen az orruk előtt történik..

Javaslom a csapat kommunikációs kollégáinak, hogy árgus szemekkel figyeljék a szabad jegyeket, és adjanak füstjelet, nehogy valaki vidékről vegye nyakába az úti batyut, és nekiveselkedjen fölöslegesen.

Az, hogy egy Újpest – Ferencváros rangadón telt ház legyen, az nem teljesen megszokott, és pláne úgy nem, hogy van közel 1 500 ember, akik önszántukból nem váltanak jegyet a mérkőzésre.

Így állunk az adott szektorokban

Ehhez a diavetítéshez JavaScript szükséges.

Garantáltan jó hangulat lesz, és nagy reményekkel várjuk mi Fradisták, hogy végre pontot tegyünk arra a kérdésre, hogy ki a jobb! Az Újpest elleni idegenbeli mérkőzés szörnyűségét egyébként is le kell mosnunk magunkról. Azon a mérkőzésen kerek-perec jobbak voltak a lilák. Ennek ezen a mérkőzésen nem szabad, hogy így legyen.

A Fradi.hu oldalon megjelentek hasznos információk a mérkőzéssel kapcsolatban, hogy gördülékenyebb legyen a bejutás, és az eljutás.

Jegyvásárlást innen éred el.

Találkozunk az Arénában! Hajrá Fradi!

Hozzászólás