Kérj bocsánatot Attila!

Fiola Attila hűen tükrözte szombaton a Videoton csapatát. Nagyképűen, arrogánsan lépett pályára. Alázat és a fair play morzsája nélkül. Pedig lehetne mire szerénynek lenni. Ugye Atilla? Emlékszel a táncra Páncél Józsival? No, kedves Atesz, az foci volt! Amit te műveltél, az pedig egy hatalmas nagy nulla! A legerősebb kerettel, a legvastagabb pénztárcával ellátogatni a Ferencváros otthonába, ahol több mint 9 ezer ember várta a mérkőzést. Ennyi embert illett volna becsülettel kiszolgálni. Arrogancia. Gőg. Fiola egy felfuvalkodott hólyagként járt-kelt a pályán. Ha úgy gondolta, brutálisan odalépve, ha pedig másképp gondolta, akkor meg hisztis tinédzsereket meghazudtolva duzzogva.

C46R6061

Kedves Fiola Attila! Mivel érdemelte ki a közönség, hogy kimutogass? Tudjuk, ez nálatok szokás. Suljic is ha teheti, csak velünk, Fradistákkal foglalkozik. De te miért teszel így? Miért gondolod, hogy a sportszerűtlenség az nektek kijár? Atilla. Neked, válogatott játékosként talán a minimumot el kellene érned. De nem sikerült. Attila. Ugye tudod, hogy a kiállítástól csak az mentett meg, hogy a Videoton focistája vagy?! Ha Cukic tett volna így tavaly, állítom, azonnal piros lapot kap. Te ezt most megúsztad. Megúsztad, ahogy a csapattársaid is megúszta Felcsúton, amikor a szurkolóknak odaintett.

Kedves Fiola Attila!

Tudod, mi szurkolók azért vagyunk, hogy hangulatot teremtsünk. Néha van, hogy froclizzuk a játékosokat, de ez nem jogosít fel téged arra, hogy így viselkedjél!

Ezúton kérlek, írásban kérj elnézést, amiért megsértettél több ezer honi szurkolók a szombati viselkedéseddel!

Hozzászólás