Évértékelés a B-középből!

Na öregapáim. Értékeljük ezt a 2017-es évet. Értékel, elvégre december 28-a van, ez alatt a három nap alatt már sorsfordító hacacáré bizonyosan nem lesz. De mi a csudának értékelget az ember? Mindenki tudja, mi történt 2017-ben. De tudjátok mit? Leírom röviden, én hogyan láttam az óévet, pontosan azért, hogy a karácsonyi ünnepek, Jézuska és év végi hajtást lepattintva mindenki írjon egy rövid kommentet, Nektek mi az első gondolatotok a 2017-es Fradi évről!

23213472_699608650230643_4304996363403966020_o

 

MI VAGYUNK A FERENCVÁROS!

Egyesült! Egyesült az egyesület. Végre, újra bejöttek az ultrák. Kubatov Gábor Orosz Pál tengely legnagyobb feladata, kihívása az ultrák kezelése. Első, és azóta egyetlen hazai mérkőzés bebizonyította, nem véletlenül ez volt az utolsó feladat, amit nagy nehezen elkezdtek megoldani. Mert szerintem még nincs vége. Még nincs béke. Az ultrákkal kötött megállapodást az ultrák megszegték, és sajnos, balhé lett az első mérkőzés szünetében. Fanatikus szurkolás, és lincselés. Minden szurkolói csoport tudtával meglincselték a volt társukat. Ex-GM-est vertek a volt társaik. Miért?

Bosszúból. Erőfitogtatásból. Elfojtott indulat levezetése céljából. Rádöbbenthette Kubatovékat, hogy biza, ez még messze nincs megoldva. De legyünk pozitívak, visszajöttek a srácaink, és együtt szurkoltunk a Debrecen, majd a Szusza Ferenc Stadionban a Vasas ellen! Szuper élmény volt, de ide kell tűzni a félmondatot, talán az eufória elmaradt. Összehasonlíthatatlan a múlt és a jelen, ez nem vitás. Ez most szurkolás, ami volt, az erőlködés. De mi akkor is, most is szurkolunk. 2018-ra bízom benne, rend lesz, és valahogy a március-április magasságában elérkezik a végleges összeborulás, és szurkolunk, mindhalálig!

Sportsikerek. Jajj, azok a fránya sportsikerek. Az év eleje a Mutyi-land ellen de csúnyán, jajj de piszok csúnyán elúszott… EL-ben a Fradi, vezetünk több góllal a dánok ellen, és még jól is játszunk…

Lejtő, sérülések, és Doll már alkoholista és dilettáns. Aki ért is a sporthoz valamit, láthatta, ezt túl kell élni, jönni fog a várva várt siker. De rohadt nehéz volt. Szörnyűbbnél szörnyűbb meccsek, a fényűző sikerek helyett jöttek a nehezen behúzott győzelmek. És puff be az éterbe! Vége az évnek, és Videoton, Vasas verésekkel az élre ugrottunk. Unásig ismételve felsorolva az érkezőket és az általuk hozott stabilitást. Doll, és a szakmai stáb zsenialitása, a sikerbe fektetett munka, alázat. És 3 ponttal élen telelünk. De ugye nem gondolod, hogy bajnokok is leszünk? Én igen. Azaz bízom benne. De csak akkor, ha alázattal küzdünk és a napi munkát kő keményen elvégezzük. Igazolni továbbra is azt mondom, kell, és stabilizálni a keretet úgy, hogy szer-ző-dés-hosz-szab-bí-tás!!

Legjobb élmény idén? Nem tudok ilyet. Nincs ilyen. Nekem az idei szezon legjobb élménye a teljes szezon. Látni, hogy a csapat csapattá érik, hogy értéket ad a Fradi, nem zavarja el a szakmai stábot. Nem lett a tömeg közé dobva senki, hogy azt bűnbakként széttépjék, és a problémák megmaradjanak. A Fradi nem az MLSZ. Ennyike!

Legrosszabb élmény? Neme következett be. TD maradt a helyén, és bízom benne, Gerzson marad még egy évet. Ha e kettő nem így alakul(na), akkor írnám a 2017-es év számlájára.

Skacok, úgy gondolom, a Fradi megérdemli a sorsát! Mi szurkolók, megérdemeljük  sorsunkat. Ez pedig pontosan a bajnoki cím megszerzésével járó izgalom és félelem.

Több hit, bizalom, és türelem kell! Mert biza, melyikünk örülne neki, hogy egyből kirúgnák, ha valami nem úgy sikerül? Téged, vagy éppen engem bízván bízva csak azért foglalkoztat a munkáltatónk, mert bízik a tudásunkba. A tudás meg mégiscsak az, hogy jó eredményt érünk el, ha probléma van, akkor meg kijavítjuk azt!

2018-as évre bajnokságot, és fergeteges szurkolást, balhémentes újévi koccintást, és EL csoportkört remélek!

Szex, szerelem, és egészség meg mindenkinek, aki szereti!

Évértékelés a B-középből!” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Tisztelt Doll fan!

    Akinek van szeme hozzá ,az már másfél éve látja, hogy csak a befektetett pénz hozza az eredményeket hazai szinten (nemzetközi kevesebb , mint nulla). Amikor az edzői kvalitásoknak kellene dominálni, mindig “fékez” a csapat. Ilyenkor gyorsan hóna alá nyúl a vezetőség Dollnak. Pénzel (igazolásokkal) tömik be Doll hiányosságait.Ha zsenialitásról beszélsz,akkor a vezetőségé a dicsőség.
    Nemzetközi szinten sajnos nyáron mindig kiderül, hogy Doll messze elérte határait.
    A videoton elleni “zsenialitása” kényszerhelyzet volt, nagyon másképpen nem lehetett összerakni a csapatot. Ha zseni lenne , akkor régóta látná, hogy hátulról csak Leo képes szervezni, egyenlőre nincs labdaügyes ember a védősorunkban. Ezt a szezont ezekkel az igazolásokkal a vezetőség mentette meg. (meg Csuka).Persze Dollnak is van érdeme benne , nem szabad letagadni. A játék (a videoton elleni kivételével) bűn rossz, csak az erős keret miatt jönnek az eredmények, amiben benne lehet a 30. bajnoki cím is.
    Szeretném , ha neked lenne igazad! Ellenkező esetben sajnos újabb egy évet eltékozolunk nemzetközi szinten.Nem szeretem, de nagyon szurkolok Dollnak, Mert ez a FRADI érdeke!

    Kedvelés

Hozzászólás