Alibi Bandi és a távozók hada…

Ezer éve nem írtam. No nem azért, mert nem járnék meccsre, vagy ne lenne véleményem, de megtartottam magamnak. Akik eddig olvastak, azoktól elnézést kérek a hallgatásért, akik meg nem olvastak eddig, majd fognak! Vagy nem, ez így 100%.

C46R0674

Röviden a szezonról: A nyáron félrement BL-el a teljes szezon. Volt egy koncepció, amit a váratlan kiesés teljesen felülírt, és erre senki nem reagált jól. Edző, játékos, vezető. Kívülről így fest. Egy szétesett szezonban volt minden, és annak az ellenkezője is. Ki a felelős? Tökéletesen mindegy. Van rá megoldás? Van aki megoldást biztosítson? Szerintem van. A jelenlegi vezetés (edző, klubvezezető stb…) erre alkalmas.

Nemzetközi kupa OFF, NB1 OFF, így nem maradt más nekünk, mint a Magyar Kupa. Budafok hazai pályán 8-0-al elintézve, remélem idegenben fiatalokkal, és a jövő Fradijával találkozunk. Majd a Vasassal a döntőben, ami élet-halál harc lesz, míg a földön ember lesz! Német edző a német ellen. Jaaaaaaaaaaaaaaa!

A bajnokság megnyerése elment. Ne áltassuk magunkat, nem a pontok miatt, hanem a fejek, lábak nem úgy állnak, hogy erre képesek lennénk. Dobogó a maximum elérhető cél.

Távozók: Nalepa, Dilaver, Djuricin, Ryu

Az utolsó kettő kölcsönben van, kölcsönzőjükhöz vissza is térnek gyorspostával. Bár Gyurika 8 gólt rúgott, összességében nem kár érte. Nem tudott integrálódni, valahogy mindig outsider maradt. Ryu becseréltük, gólt lőtt, majd  lejárt a szavatossága…

Nalepát ma is emlegették a lengyelek, mint biztos távozót. Utolsó valamirevaló belső védőnk is távozik. Leo nem belső  védő, ezt jobb tisztába tenni, míg Husáng (Hüsing) nem NB1-es szint, Batik pedig kérdőjel, mire lesz képes ha egyszer újra a zöld gyepre lép…

Dilaver a másik hatalmas vesztesség. Ő talán a legszimpatikusabb, harcos idegenlégiósunk (volt). Érte mindenképpen kár lenne, vagy már kár, attól függ, mennyire akarunk hosszan szomorkodni. Ne felejtsük el, majd 2,5 évet egyedüli jobbhátvédként tolt le a Fradiban úgy, hogy közben akaszgattuk a nyakungba a különböző érmeket. Botka végre konkurense lehetne, erre elengedjük… pffff…

Radó, Hüsing,Hajnal. Hármújuk 60% hogy távozik, vagy éppen visszavonul.

Radó Bandi már ősszel sem remekelt, majd a téli megy-nem megy a Haliba szappanopera után a maradás téves árnya vetült rá. 0 önbizalom, Alibi Bandi beceneve nem véletlen. Egy országos reménység hullik a porba… Úgy hallani, vagy vastag (saját magához képest) ajánlat esetén véglegesen, kölcsönajánlat esetén 1 évre  megválunk tőle…

Hüsing, alias “Husáng” szívfájdalmam. Nagyon jó felépítésű, nem is túl lassú, szimpatikus csóka, de hihetetlenül bizonytalan. Remeg a labda,ha nála van. Ilyen muksó volt ezer éve Dragan Crnomarkovic, igaz, az a Fradi nem a mai szintjén focizott….

Hajnal Tomit talán már nem bírja el a csapat. Kettős érzésem van vele kapcsolatban. Szimpatikus, technikás játékos, de kezdőként már nem az a szint. Lassú ugyanis. Ha meg csere, akkor miért nem a fiatalok? Piszok nehéz róla úgy véleményt mondani, hogy az következetes legyen. De tudjátok mit, teszek rá, szerintem maradjon! De ne kezdőként, hanem 2-3 meccsenként csereként, kupameccsen, amikor valakit lehetne rotálni. De erőltetni már nem kellene.

Legalább 7 távozó. Kleiniről direkt semmit nem írok, mert totálisan homály…

Ennyi… egyenlőre…

Hozzászólás